Triatlon maar dan anders

Bedaf, 29 maart 2019 – Een groep van een 20 tal wielrenners arriveert op de fiets bij Bedaf voor een clinic biatlon.

Voor de meeste wielrenners is het langlaufen en de biatlon een onbekende sport. Edwin, een van de wielrenners geeft aan: “Dat verwacht je niet in Nederland”. Maar na een lekker bakje koffie met appeltaart gaat de groep aan de slag. Eerst brengt trainer Ann Ketelaars de wielrenners de basis bij van het langlaufen op de kunststofloipe. Daarna leert de groep om liggend en staand te schieten.

De clinic biatlon wordt afgesloten met een estafette. Het fanatisme spat ervan af. Ann Ketelaars: “Het is een leuke groep, die er zichtbaar van geniet”. De snelste biatleet ontvangt van Ann een beker met een heus Bedaf logo. Erwin vat de clinic als volgt samen: “We hadden vandaag een alternatieve triatlon: fietsen, langlaufen en schieten. We hebben genoten, hartelijk dank en wellicht tot ziens”.

By | 2019-04-12T09:41:59+00:00 April 12th, 2019|Biathlon, Evenement, Event, Klassiek langlaufen, Kunststofloipe, Teamuitje|1 Comment

One Comment

  1. Anca Veldpaus April 12, 2019 at 11:56 am - Reply

    Goede promotie voor Bedaf. Fijn zo’n geslaagde clinic.

Leave A Comment